Termeni si Conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid Fan Courier in aproximativ 48 ore, pentru produsele aflate in stoc. In cazul in care unul din produsele comandate de dvs. nu este pe stoc, veti fi anuntat in cel mai scurt timp care este cel mai rapid termen de livrare.

Livrarea este gratuita in 3291 de localitati din Romania. Lista cu aceste localitati poate fi vazuta aici. Pentru localitatile care nu se afla pe aceasta lista se pot percepe taxe de transport.

Comenzile se pot ridica si de la sediul nostru din Bucuresti, Str, Radu Calomfiresscu nr. 6, Sector 3, cu o programare in prealabil la telefon. Programul de la sediu este 9.00 - 16.00, de Luni pana Vineri.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Trodat SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Trodat SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produsele si Ofertele Speciale

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a nici unui produs existent in site, dar veti fi instiintati de termenul maxim de livrare care nu va depasi in niciun caz o luna calendaristica.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Periodic, puteti primi oferte promotionale cu produsele noastre, prin intermediul adresei de e-mail, dar nu mai des de un mesaj pe luna.