`

Tot ce trebuie să știi despre Imprinto

Încă din 1993 punem la dispoziția românilor servicii calitative de imprimare rapidă și personalizare diversificată.

Acum 24 de ani am inființat firma TRODAT SRL pe piața românească cu o gamă variată de ștampile. Datorită profesionalismului, folosirea tehnologiilor noi și a celor mai bune materii prime cât și a oamenilor profesioniști care să asigure calitatea produselor, am ajuns lideri pe piața în segmentul ștampilelor. Ne bucurăm de un grad înalt de încredere în rândul furnizorilor, clienților și prietenilor IMPRINTO.

Cu o prezență vastă offline, în peste 20 de orașe din România, ne dorim să aducem în casa fiecarui român un articol personalizat chiar de el. Suntem în continuu proces de căutare și perfecționare, cât și creșterea diversității produselor care ar satisface și cele mai exigente solicitări.

Cine suntem
și ce facem

Suntem o echipă de peste 200
de oameni care punem în mișcare
motorul IMPRINTO.

Ne găsești offline în peste 20 de orașe gata să punem în print o idee trăsnită sau să creăm o ștampilă pentru o afacere nou nouță . Zilnic punem zâmbete în cadouri faine, gravăm trofee pentru campioni și ajutăm tineri să își personalizeze business-urile cu ștampile colorate, cărți de vizită și promoționale . Pe lângă satisfacerea individuală (B2C) o bună parte a business-ului este direcționată spre volum (B2B).

Navigare plăcută și dacă ai întrebări așteptăm să ne contactezi.

Management

Ești pregătit
să personalizezi?

Găsește cel mai apropiat magazin IMPRINTO de tine si hai sa personalizăm împreună.

găsește
Produsele sunt foarte fain personalizate, am reușit să bucur mulți prieteni cu voi! Va mulțumesc.

Ion Popescu

Am fost foarte mulțumită de primirea călduroasă a personalului cât și de calitatea produselor. Recomand cu încredere!

Alina Gheorghe Ionescu

Am comandat invitațiile pt nuntă și botez și am fost foarte mulțumită de promptitudinea și calitatea serviciilor și de prețurile ok. Chiar recomand tuturor. Felicitări!

Harnagia Elena