`

Ești gata să personalizezi?

Alege unul dintre produsele noastre.

alte servicii disponibile în magazinele noastre

Printare. Copiere. Scanare

Fie că te pregătești de licență sau vrei să îți personalizezi casa cu câteva afișe realizate de ține sau artiștii tăi preferați , în magazinele Imprinto ai posibilitatea să printezi/copiezi alb-negru și color, pe hârtie normal sau foto la dimensiuni de până în A1 și extrem de rapid.

Produse Victorinox

Ești în până de idei pentru un articol personalizat? Nu îți face griji! În magazinele Imprinto te așteptăm cu o gama diversă de articole Victorinox – produse elvețiene pe care le poți personaliza sau doar alege să bucuri pe cineva drag. Vei mai găși în magazine: cuțite Olight si produse Borner.

Foto express

Ai nevoie de poze tip bulletin sau vrei să îți printezi cele mai faine fotografii din vacanță pentru un album? La noi vei gă și atât serviciul de pozare și printare cât și albume faine si rame colorate pentru a le pune la vedere.

Copiere chei

Te-ai mutat în casă nouă sau vrei să îi faci cadou o cheie de la tine, te ajutăm noi. În câteva din magazinele noastre, vii cu o cheie și pleci cu câte vrei.

Consumabile pentru cartușe / ștampile

Ai rămas fără cerneală ? Te ajutăm noi. În toate magazinele imprinto vei putea să alimentezi o ștampila sau un cartuș de imprimantă (laser sau jet ). Ne asigurăm noi că tu să îți continui treaba bine și fără probleme.

Iarna, se țin aproape.

Pune pe o cană, un mesaj cald.

personalizează

Amintiri pe piatră

Le facem durabile și de neînlocuit. Personalizeaza o placută de ardezie cu o poza pe sufletul tău. 

personalizează

Poartă-ți gândurile la vedere

Pune o idee personalizată pe un tricou de bumbac.

personalizează
Produsele sunt foarte fain personalizate, am reușit să bucur mulți prieteni cu voi! Va mulțumesc.

Ion Popescu

Am fost foarte mulțumită de primirea călduroasă a personalului cât și de calitatea produselor. Recomand cu încredere!

Alina Gheorghe Ionescu

Am comandat invitațiile pt nuntă și botez și am fost foarte mulțumită de promptitudinea și calitatea serviciilor și de prețurile ok. Chiar recomand tuturor. Felicitări!

Harnagia Elena